Hei, Jeg heter Astrid !

Hei, jeg heter Astrid.

Jeg driver Coté Bretagne Interior Agency, som er en norsk importør og distributør av eksklusive møbler og tepper. Jeg samarbeider med leverandører som besitter unik kunnskap og kompetanse innen sitt felt.

Mitt mål er å hjelpe interiørarkitekter med å finne de riktige produktene til prosjektene sine. Jeg ønsker å gi dem en topp service og god logistikk i forbindelse med levering av varene til Norge.

Jeg er fransk og kommer fra Bretagne, som ligger på vestkysten av Frankrike. For 15 år siden flyttet jeg til Norge sammen med min norske ektemann og våre tre barn.

Helt siden jeg var liten har jeg elsket farger og møbler. Jeg var ofte med moren min på antikkmarkeder og ble fascinert av estetikken. I løpet av studiene mine fordypet jeg meg i biokjemi, kosmetikkfarge og parfyme. Jeg har alltid vært opptatt av å forstå hvordan ting blir laget. I tillegg har jeg en mastergrad i International Management og har jobbet med merkevarene Christian Dior, Guerlain og Givenchy Parfyme for LVMH.

Jeg bruker hjemmet mitt som showroom for å vise frem møblene og teppene fra mine leverandører. Jeg ser frem til å møte deg der.

Velkommen, bienvenue!

 

BIENVENUE !

Astrid Guguen Høst

Oscarsgate 70

0256 Oslo – Norway

Tel: +47 93449983

Email: astrid@cotebretagne.no

 

 

Astrid Guguen Høst
Mob: +47 93449983
Bienvenue!

Coté bretagne interior agency
Oscarsgate 70
0256 Oslo - NORWAY