Bienvenu!

Jeg er opprinnelig fra Bretagne i Frankrike, hvor jeg vokste opp i en familie med stor interesse for antikviteter og interiør. Dette førte nok til at jeg utviklet et skarpt øye for design og skjønnhet. Selv om jeg tok en utdannelse innen biokjemi og kosmetikk, oppdaget jeg at min virkelige lidenskap lå i det å jobbe med kvalitet og estetikk, og jobbet derfor flere år for prestisjefylte merker i Louis Vuitton-gruppen.

For drøyt 15 år siden flyttet jeg til Norge med min mann og våre tre døtre. Det var da jeg startet interiøragenturet Cote Bretagne. Dette er ikke et vanlig agentur. Med min erfaring opplever jeg at jeg kan jobbe med kunder på en tett og unik måte. Jeg har erfart at suksess ligger i å forstå både det store bildet men også å ha fokus på detaljer, noe som også er tilfelle i vellykkede interiørprosjekter.

La meg hjelpe deg gjennom det komplekse interiørmarkedet.

Med min erfaring og ekspertise er jeg overbevist om at vi sammen kan skape rom som møter kundenes forventninger, personlighet og historie. Med kvalitet, stil og fokus på detaljer kan jeg bidra til å gjøre din visjon til virkelighet.

Hvordan finner du meg...

Astrid Guguen Høst
Oscarsgate 70
0256 Oslo – Norway
Tel: +47 93449983

Coté bretagne - Oscarsgate 70 entrance

Velkommen til mitt showroom!

HER VISER JEG ET UTVALG AV PRODUKTENE FRA MINE LEVERANDØRER