Hei, Jeg heter Astrid !

 

Jeg driver Coté Bretagne Interior Agency som er et norsk importør og distributør for møbler og tepper.
Cote Bretagne jobber med håndverkere og møbelsnekkere, og det særegne ved produsentene som vi jobber med er at de er familiebedrifter med lang erfaring innen sitt felt. De utvikler sine produkter med høy kompetanse og har særlig fokus på detaljer.

Jeg elsker å samarbeide med mine leverandører fordi de har en unik «Savoir faire» som jeg ønsker å videreformidle til mine kunder.

Mitt mål er å hjelpe interiørarkitekter med å finne de riktige produktene til sine prosjekter. Jeg ønsker å gi dem en topp service og en god logistikk i forbindelse med leveransen av varene til Norge.

Jeg er fransk og kommer fra Bretagne på vestkysten av Frankrike. Jeg flyttet til Norge for drøyt 10 år siden med min norske ektemann og våre 3 barn.

Helt siden jeg var liten har jeg elsket farger og møbler. Jeg var ofte med min mor på antikkmarkeder og var fascinert estetikk og av alt det var mulig å få tak i. .

I løpet av mine studier fordypet jeg meg i biokjemi, kosmetikkfarge og parfyme. Jeg var (og er fortsatt) veldig opptatt av å forstå hvordan ting blir laget, og føler det er viktig når man skal selge ting. Jeg har i tillegg en Master i International Management og har jobbet for LVMH med merkevarene Christian Dior, Guerlain og Givenchy Parfyme.

 

BIENVENUE !

Astrid Guguen Høst

Oscarsgate 70

0256 Oslo – Norway

Tel: +47 93449983

Email: astrid@cotebretagne.no

 

 

Astrid Guguen Høst
Mob: +47 93449983
Bienvenue!

Coté bretagne interior agency
Oscarsgate 70
0256 Oslo - NORWAY